Fudbal

"Narednik" opet u elementu: Ne mislim na sebe već samo na Lacio

Komentari

Autor: Euronews

06/02/2022

-

11:08

"Narednik" opet u elementu: Ne mislim na sebe već samo na Lacio
"Narednik" opet u elementu: Ne mislim na sebe već samo na Lacio - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Sergej Milinković Savić igra sjajno od onog konflikta na Božićnoj večeri sa trenerom Lacija Maurisiom Sarijem. Na 10 mečeva je postigao pet golova, nanizao četiri asistencije, ali igrom i ponašanjem potvrđuje nadimak navijača "Narednik".

U Firenci je na svojstven način početkom drugog poluvremena primio pas i pokazao tehničku superiornost koja ga i profiliše na tržištu kao igrača od 80 i više miliona evra. "Lacijali" su trijumfom od 3:0 ostali u trci mesto u Ligi šampiona.

"Bilo je mnogo važno da pobedimo jer sada imamo bolji međusobni skor od Fiorentine koja mođže da nam bude konkurent na kraju lige. Nismo dobro poleli godinu, ali ovaj trijumf nas je vratio na pravac kojim želimo da idemo do kraja sezone", rekao je Sergej za italijanske medije.

 

 

Za Italijane je Sergeju ovo najbolja sezona u Laciju.

"Dobro sam, radim svaki dan na poboljšanju stvari koje mi nedostaju. Ali, ne mislim da sebe već samo na tim. Trudim se da radim što više i bolje na terenu za uspeh Lacija".

Pominjao je srpski reprezentativac i važnost dobre odbrane koja ponovo nije primila gol, kao i sistematski prilaz svakom meču jer su u pripremi odgledali mnogo mečeva Fiorentine i iskoristili zaključak da "Ljubičasti drugi deo meča počinju slabije".

Navijači su u ratu sa klubom, a ne sa timom, rekao je Sergej o protestu "ultrasa".

"Mi radimo svoje, ono što se desilo tiče se navijača i kluba. Nama je bilo lepo imati ih uz sebe. Podržali su nas i to je sjajno", diplomatski je odgovorio as Lacija.

Komentari (0)

Sport