Fudbal

Žiru se povredio: Lazetić možda debituje za Milan sutra protiv Lacija?

Komentari

Autor: Euronews

08/02/2022

-

12:48

Žiru se povredio: Lazetić možda debituje za Milan sutra protiv Lacija?
Marko Lazetić i Siniša Saničanin - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Marko Lazetić imao je vatreno krštenje u Milanu na gradskom derbiju protiv Intera u subotu, ali nije ulazio u igru. Presedeo je meč na klupi, ali spletom okolnosti mogao bi da debituje već sutra protiv Lacija u četvrtfinalu Kupa Italije (21.00, TV Arena Premium 1).

Junak pobede Milana u derbiju Olivije Žiru doživeo je krajem susreta i neugodnu povredu mišića. Kako prenosi "Tutosport", učešće Francuza na meču je pod velikim znakom pitanja, a od povrede se nije oporavio ni Zlatan Ibrahimović.

Trener Silvio Pioli još u potpunosti ne može da računa ni na Antu Rebića, pa tako na raspolaganju od napadača ima Marka Lazetića, kao pravu "devetku" i krilne napadače Leaoa i Mesiasa, koje je ponekad koristio i kao "lažne devetke".

 

 

Šta će izabrati Pioli ostaje nam da vidimo, možda bi Lazetiću preveliki teret na leđima stavio ako ga gurne da debituje od starta, ali tokom igre bi bivši igrač Crvene zvezde već mogao na teren.

Realnije je da meč u špicu počne Leao ili možda Brazilac Mesias Žunior, ali Pioli je trener koji ima viziju i spreman je i da rizikuje sa Lazetićem ako ga je on uverio da je kadar da igra jedan tako značajan meč kao što je četvrtfinale kupa protiv Lacija.

Komentari (0)

Sport