Fudbal

Remi fudbalera Srbije i Jamajke u Japanu

Komentari

Autor: tanjug

07/06/2021

-

11:23 >> 11:35

Remi fudbalera Srbije i Jamajke u Japanu
Remi fudbalera Srbije i Jamajke u Japanu - Copyright Fudbalski savez Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je danas sa Jamajkom 1:1 (0:1) u prijateljskoj utakmici u japanskom Miki Sitiju, nedaleko od Kobea.

Selektor Dragan Stojković Piksi na ovom meču izveo je podmlađen sastav, baš kao što je i najavio, sa čak devetoricom debitanata i sigurno je imao da vidi na koga može da računa u narednin zvaničnim mečvima,

Priliku su tako od starta susreta dobili: golman Đorđe Nikolić, defanzivci Sava Aranđel Čestić, Aleksa Terzića, igrači sredine terena Ivan Ilić, te ofanzivci Nemanja Jović, Željko Gavrić i Dejan Joveljić, da bi tokom meča na tern ušli Milan Makarić i Miloš Vulić.

Igrao se 29. minut kada je Jamajka došla u vođstvo, činilo se da nema opasnosti, ali posle jedne greške na ivici šesnaesterca Andre Grej je iskoristio poklon i doveo svoju selekciju u vođstvo.

Odgovor "oprlova" je usledio u 61. miutu kad je Strahinja Pavlović posle odbitaka prihvatio loptu i onda iz drugog pokušaja gađao i pogodio donji desni ugao gola Jamajke.

Srpski tim, u petak od 12.20 sati, igra meč Kirin kupa protiv domaćina Japana,

SRBIJA: Nikolić (46.M.Ilić), Petković (74.Vulić), Mitrović, Čestić (Pavlović), Terzić, Gudelj, Grujić (65.Maksimović), I.Ilić (46.Spajić), Gavrić (46.Makarić), Jović, Joveljić.

JAMAJKA: Tejlor , Mur, Bel, Lou ( 72.Morison), Fišer, Harding, Marijapa, Vilijams (87.Lambert), Grej (77.Tilt), Ist, Targot (67.Malkolm).

Komentari (0)

Sport