Fudbal

Vlahović je već postao lider Juventusa: Klaudio Ranijeri nahvalio reprezentativca Srbije

Komentari

Autor: Euronews

16/02/2022

-

10:23

Vlahović je već postao lider Juventusa: Klaudio Ranijeri nahvalio reprezentativca Srbije
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/(Fabio Ferrari/LaPresse via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Juventusa svoj prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Vijareala igraju nerednog utorka, ali ta utakmica već zaokuplja pažnju sportske javnosti u Italiji.

Poznate i uticajne fudbalske ličnosti počele su da komentaršu šta bi "Stara dama" mogla da uradi u dvomeču protiv španske ekipe, a jedan od prvih koji je izneo svoje mišljenje je iskusni trener Klaudijo Ranijeri.

Čovek koji je sa Lesterom napravio senzacionalan uspeh i osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi 2016. godine, a uz to je sa mnogo uspeha vodio veliki broj značajnih evropskih klubova, veruje da crno-beli mogu da se nadaju prolazu.

Kao argumentaciju za takav optimizam sedamdesetogodišnji stručnjak vidi u tome što su u Torinu angažovali Dušana Vlahovića.

"Viljareal je opasna ekipa i Juventus mora ozbiljno da se spremi za taj duel. Španski klub je veoma neugodan i protiv njih nikome nije bilo lako ove sezone. Ali, Juve se dobro pojačao, angažovao je Dušana Vlahovića iz Fiorentine koji je i pored svoje mladosti već postao lider ovog tima. U svakom slučaju, verujem da će Masimilijano Alegri uspeti da spremi tim za ovaj meč", kaže Ranijeri.

Komentari (0)

Sport