Fudbal

Mijatović razočaran i zabrinut zbog igre Real Madrida: Gore od ovoga ne može

Komentari

Autor: Euronews

16/02/2022

-

11:42

Mijatović razočaran i zabrinut zbog igre Real Madrida: Gore od ovoga ne može
Predrag Mijatović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Poraz Real Madrida od PSŽ u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona zaboleo je nekadašnjeg fudbalera i sportskog direktora Madriđana Predraga Mijatovića.

On ne ože da shvati da je španski tim odigrao toliko loše u Francuskoj i da su njegovi igrači samo tri puta šutirali ka golu protivnika.

"Noć uoči utakmice u Parizu sam imao pozitivan osećaj i verovao u prolaz, ali posle onoga što sam video sinoć sav moj optmizam je nestao. Real me je razočarao na svaki mogući način. Bilimso spori i neagresivni, bez mogućnosti da ugrzimo rivala. Zar je moguće da sa igračima koje imamo mi šutnemo samo tri puta ka golu protivnika? Zaista sam razočaran i zabrinut", rekao je Mijatović.

Nekadašnjeg fudbalera Partizana ne zabrinjava toliko gol zaostatka za rivalom, koliko činjenica da su glavne zvezd etima igrale ispod svakog nivoa.

"Dugo sam u fudbalu, znam da svaka ekipa ima period loše igre, ali mi smo sve vreme bili na tom nivou. Pred nama je revanš u Madridu, sve je i dalje otvoreno, samo što sa ovakvim izdanjem mi nemamo čemu da se nadamo. Zabrinut jesam, ali ne znam može li Real da odigra lošije od onog sinoć", rekao je Mijatović.

Komentari (0)

Sport