Fudbal

Kanga motivisan pred derbi, traži poslednji atom snage za pobedu

Komentari

Autor: Euronews

24/02/2022

-

17:02

Kanga motivisan pred derbi, traži poslednji atom snage za pobedu
Kanga - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće 166. "večiti" derbi. Utakmica će početi u nedelju u 18 časova.

Gelor Kanga, vezni igrač crveno-belih, ističe da je njegova ekipa i više nego motivisana i spremna da ostavi poslednji atom snage.

"Pred nama je 'večiti' derbi, koji je posebna utakmica u srpskom fudbalu. Znamo koliko je ovaj meč značajan našim navijačima, ali je isto tako važan i nama igračima, stručnom štabu i celom klubu. Dugo smo iščekivali duel sa večitim rivalom, iako smo išli korak po korak, uvek smo imali u glavi da se bliži ovaj meč. Posvećeni smo treninzima, ozbiljno se pripremamo za utakmicu, svesni smo šta ona može da nam donese. U zaostatku smo za večitim rivalom i to je samo još jedan motiv više da ostavimo poslednji atom snage na terenu kako bismo ih savladali", istakao je Kanga u izjavi za klupski sajt.

Reprezentativac Gabona veruje u veliku podršku Zvezdinih navijača.

"Igramo na našem terenu, to je velika prednost, znajući kakvu armiju navijača imamo iza sebe. Obavešten sam da prodaja karata ide odlično, Zvezdini navijači znaju kada je podrška najpotrebnija i to će siguran sam potvrditi i u nedelju. Svako će imati svoju ulogu na tom meču, mi kao igrači da pokažemo na terenu ono što se od nas očekuje, a navijači da ispune dozoljen kapacitet stadiona i pomognu nam da stignemo do željenog rezultata. Ukoliko bude tako, siguran sam da rezultat neće izostati, svi mi smo jedan tim i to ćemo i pokazati u nedelju", rekao je Kanga.

Komentari (0)

Sport