Fudbal

Saničanin pred Fejenord: Dosta značaja pridajemo prekidima, analiziramo svaki detalj

Komentari

Autor: Euronews

09/03/2022

-

16:38

Saničanin pred Fejenord: Dosta značaja pridajemo prekidima, analiziramo svaki detalj
Saničanin pred Fejenord: Dosta značaja pridajemo prekidima, analiziramo svaki detalj - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 igraju prvi meč osmine finala Lige konferencija protiv ekipe Fejenorda.

Tim povodom je štoper crno-belih govorio o holandskom timu:

''Svi igrači Fejenorda su brzi i dominantni, ali imamo naš stil, od kog ne odustajemo. Možemo da se nosimo sa Holanđanina, iako će biti dosta teško'', rekao je Saničanin, pa nastavio:

''Dosta značaja pridajemo prekidima. Nebitno ko daje gol, svi se radujemo pogotku, tu se vidi naš timski duh''.

Potom je istakao da je analiza protivnika već uveliko u toku i da već sada beogradski tim zna gde će tražiti svoju šansu:

''Analiziramo svaki detalj. Znamo da Holanđani igraju napadački fudbal, daju, ali i primaju dosta golova. Vidimo šansu, nadam se da ćemo je iskoristiti. Bilo da se završi 1:0, 2:0 ili 2:1, svaka pobeda bi nam bila bitna pred revanš na krcatom stadionu i kvalitetno pripremljenom terenu, ali priliku vidimo pred našim navijačima''.

Prethodni meč je Partizan igrao protiv Spartaka u Subotici, gde je uprkos velikom otporu domaćina došao do tri boda. Međutim, štoper crno-belih napominje da se evropski mečevi u velikoj meri razlikuju od prvenstvenih:

''Svaka evropska utakmica razlikuje se od prvenstvene, nadamo se pozitivnom rezultatu. Ponosni smo što smo došli u situaciju da igramo ovaj deo takmičenja. Očekujemo zahtevan meč u fizičkom smislu, ali želimo da uživamo. Ako je moguće prođemo u narednu fazu''.

Komentari (0)

Sport