Fudbal

Van Bronkhorst pred dolazak u Beograd: Znamo da nas čekao paklena atmosfera, ali idemo na pobedu:

Komentari

Autor: Euronews

16/03/2022

-

11:38

Van Bronkhorst pred dolazak u Beograd: Znamo da nas čekao paklena atmosfera, ali idemo na pobedu:
Van Bronkhorst pred dolazak u Beograd: Znamo da nas čekao paklena atmosfera, ali idemo na pobedu: - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ekspedicija Rendžersa dolazi u Beograd sa prednošču od 3:0 iz prvog meča osmine finala Lige Evrope, ali trener škotskog tima Đovani van Bronhorst ističe da se njegova ekipa sutra neće braniti protiv Crvene zvezde na "Marakani" (18.45, TV Arena 1 Premium).

Holandski stručnjak tvrdi da će se njegovi igrači ponašati kao da je u pitanju prvi meč, odnosno kao dan nemaju nikakvu prednost, a posebnu pažnju im je skrenuo na atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde.

"Znamo gde idemo i šta nas čeka u Beogradu. Atmosfera će biti vrela, ali mi volimo da igramo u takvom ambijentu. Neće nam biti to prvi put, znamo kako treba da se ponašamo, a osnova svega je da u svakom trenutku budemo maksimalno koncentrisani. Igraćemo protiv tima koji će biti vrlo motivisan i moramo da budemo oprezni. Sigurno se nećemo braniti nego idemo da pobedimo i ponašaćemo se kao de se nije igralo prethodnih 90 minuta", istakao je trener škotskog tima pred poletanje za Beograd.

Škotske novinare je zanimalo da li su fudbaleri Rendžersa spremni na scenario u kojem Crvena zvezda u ranoj fazi susreta postigne pogodak, na šta je Holanđanin odgovorio:

"Spremni smo na sve. Razrađujemo svaki mogući razvoj događaja i imamo spremne odgovore na sve. Poslednjih nekoliko godina smo odigrali veliki broj mečeva protiv kvalitetnih ekipa u Evropi, znamo šta treba da radimo i spremni dočekujemo sutrašnji duel u Beogradu".

Komentari (0)

Sport