Fudbal

Pogba želi trofeje: Junajted je godinama bez uspeha

Komentari

Autor: Euronews

27/03/2022

-

22:51

Pogba želi trofeje: Junajted je godinama bez uspeha
AP Photo/Rui Vieira - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, file

veličina teksta

Aa Aa

Francuski fudbaler, Pol Pogba, je u razgovoru za ''Telefut'' govorio o svojim planovima za budućnost.

Vezista Mančester junajteda već neko vreme ne igra najbolji fudbal, ali je uprkos tome veoma tražena roba na evropskom tržištu. Pre svih, za njegove usluge su zainteresovani Juventus, Pari sen Žermen i Real Madrid:

''Još uvek nisam doneo nikakvu odluku. Mogu da odlučim sutra ili u toku leta, ali za sada samo želim da završim sezonu na najbolji mogući način. Moj cilj je da igram na Svetskom prvenstvu, a nadam se i da ga osvojim po drugi put za redom'', ističe Pogba pa dodaje:

''Teško je prosuđivati o sezoni sa promenom menadžera i tolikim brojem povreda. Želim da osvajam titule i takmičim se za nešto, ali ove sezone smo već van trke, a klub nije osvojio ništa godinama unazad. To je veoma tužno''.

Dvadesetdevetogodišnji vezista je karijeru počeo u Mančester junajtedu, a potom potpisao za Juventus. Nakon pune četiri sezone u Seriji A, Pogba se vratio u Junajted 2016. godine za ogromnih 105 miliona. Za reprezentaciju je debitovao 2013. godine od kada je zabeležio 89 nastupa i postigao 11 pogodaka.

Komentari (0)

Sport