Fudbal

Dušan Vlahović je igrač u rangu Erlinga Halanda i Kilijana Mbapea: Trener Juventusa oduševljen napadačem crno-belih

Komentari

Autor: euronews

31/03/2022

-

15:16

Dušan Vlahović je igrač u rangu Erlinga Halanda i Kilijana Mbapea: Trener Juventusa oduševljen napadačem crno-belih
Dušan Vlahović je igrač u rangu Erlinga Halanda i Kilijana Mbapea: Trener Juventusa oduševljen napadačem crno-belih - Copyright Fabio Ferrari/LaPreše via AP

veličina teksta

Aa Aa

Dolazak Dušana Vlahovića u Juventus bila je glavna fudbalska vest ove zime, a njegovim angažovanjem, smatra trener crno-belih Masimilijano Alegri, klub iz Torina je uradio veliku stvar.

Iskusni italijanski stručnjak veruje da napadač reprezentacije Srbije ima još mnogo prostora za napredak u igri i upoređuje ga sa najboljim centarforovima današnjice, poput Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda.

"U noći kad je Vlahović potpisao za Juventus nazvao sam Moratu i rekao mu da ne ide nigde, jer će sa njim biti još bolji fudbaler. Dušan je mlad fudbaler, koji nema mnogo internacionalnog iskustva, a koji ima jaku želju da se dokazuje iz dana u dan. Juventus je njegovim angažovanjem uradio veliku stvar, budući da je on  rangu Mbapea i Halanda", rekao je trener Juvetusa.

Podsećanja radi, Dušan Vlahović je prešao iz Fiorentine u Juventus za 70 miliona evra, a u doadašnjem delu Serije A postigao je 25 golova.

Komentari (0)

Sport