Fudbal

Gonzalo Iguain demantuje oca: Nisam mu rekao da ću sigurno u penziju

Komentari

Autor: Euronews

06/04/2022

-

12:39 >> 12:42

Gonzalo Iguain demantuje oca: Nisam mu rekao da ću sigurno u penziju
Iguain - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Gonzalo Iguain, napadač Inter Majamija morao je da demantuje oca Horhea da će sigruno na kraju ove godine završiti profesionalnu karijeru. 

Digla se velika prašina oko izjave Horeha Iguaina za argentinske medije da mu se sin poverio da će se povući sa terena po isteku ugovora sa MLS klubom 31. decembra ove godine.

"Bio je nesporazum, nikad mu nisam rekao za penziju. Loše se izrazio jer sam mu rekao da "to možda može da se dogodi". Međutim, to nema veze sa realnošću, koncentrisan sam na klub, na obaveze koje imam po ugovoru", rekao je diplomatski Gonzalo.

 

 

Koliko će Gonzalo ovom izjavom uspeti da primiri Inter Majami i navijače ostaje da se vidi, ali s obzirom na odnos oca i sina tokom karijere, veoma je izvesno da Horhe nije ništa izmislio. Samo je u pogrešnom momentu preneo Gonzalova razmišljanja.

I nije Gonzalo usamljen slučaj igrača koji razmišlja da prekine karijeru, a onda se pod pritiskom javnosti, navijača, okruženja predomisli. Argentinci i dalje veruju da će održati obećanje i da će se vratiti u 2023. u River Platu da u matičniom klubu završi karijeru.

Komentari (0)

Sport