Fudbal

Prvenstvo nije završeno, fudbaleri Partizana veruju da mogu do titule

Komentari

Autor: Euronews

17/04/2022

-

12:29

Prvenstvo nije završeno, fudbaleri Partizana veruju da mogu do titule
Saša Zdjelar - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su 0:0 na stadionu "Rajko Mitić" u 167. "večitom derbiju".

Klub iz Humske ima za čime da žali, a svoje utiske posle utakmice izneli su Igor Vujačić, Saša Zdjelar i Nemanja Miletić.

"Ušli smo bolje u meč od njih, sa većom željom, jer smo znali šta nam znači pobeda u ovom derbiju. Imali smo svoje šanse, nismo iskoristili, ostaje žal, ali borićemo se do kraja. Moji saigrači i ja verujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo u svim utakmicama do završetka sezone", rekao je Vujačić.

Vezni fudbaler crno-belih Saša Zdjelar istakao je da je Partizan bio dominantniji.

"Sigurno da ostaje veliki žal, naročito nakon prvog poluvremena gde smo imali puno polukontri i kontri, gde smo mogli i morali bolje da rešimo, ali šta je tu je, idemo dalje. Situacija je takva da moramo da idemo utakmicu po utakmicu i da se nadamo da će oni kiksnuti negde. Čestitao bih mojim saigračima na ovom derbiju jer smo stvarno danas bili dominantniji, pokazali karakter, odnos, mislim da smo celokupno bili bolji. Šteta što na kraju nismo postigli taj pogodak koji bi nam puno značio.", kazao je Zdjelar.

Defanzivac Nemanja Miletić poručio je da "parni valjak" neće odustati.

"Nije bila toliko otvorena utakmica, ali smo imali svoje šanse gde je trebalo bolje da reagujemo, pogotovo na šansu Terzića, da smo tu postigli gol mislim da bi utakmica išla u skroz drugom smeru, tako da ostaje žal za tim nekim šansama. Dobro smo odradili posao, pre svega pozadi, još jednom kažem ostaje žal, ali nećemo da se predajemo, naravno igramo do kraja i kao što je i rekao šef, nadam se da će proći sve fer i korektno", navodi Miletić.

Komentari (0)

Sport