Fudbal

Vlahović i brat Vanja ubedili Sergeja da izabere Torino: SMS je najbliži transferu u Juventus

Komentari

Autor: Euronews

18/04/2022

-

10:07

Vlahović i brat Vanja ubedili Sergeja da izabere Torino: SMS je najbliži transferu u Juventus
Sergej Milinković Savić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Sergej Milinković Savić na leto će se presliti iz Lacija u - Juventus: Ovo tvrde italijanski mediji, ističući da je srpski reprezentativac odlučio da ostane u Italiji i da na neki način odbije ponude Mančester junajteda i Pari sen Žermena.

Prema navodima medija, glavni "krivci" za ovu odluku su njegov rođeni brat Vanja, koji brani za Torino i Dušan Vlahović, saigrač iz selekcije "orlova" i veliki prijatelj. Navodno su njih dvojica najviše agitovali na SMS-a oko ove odluke. Da li će Juventus uspeti da se dogovori sa gazdom Lacija Kaludijom Lotitom ostaje da se vidi, jer je cena za obeštećenje između 80 i 100 miliona evra.

"Stara dama" već godinu dana opservira situaciju oko Sergeja, ali mora da napravi jedan značajan korak ovog leta kako bi pojačala, pre svega vezni red i dovela ga na nivo da može da bude konkurentan u borbi za Skudeto i Evropi.

 

 

Sergej ima još dve godine ugovora sa Rimljanima, ove sezone briljira, na 32 meča Serije A postigao je devet golova uz 10 asistencija. U subotu je sjajnim centaršutom spasao tim poraza od Torina.

Prelazni rok je, kako vole da kažu i treneri i direktori "živa stvar", pa ćemo videti hoće li se obistiniti ove najave italijanskih medija ili će PSŽ i Junajted pre stići do dogovora sa Lacijom. U svakom slučaju, odluka je na Sergeju.

Komentari (0)

Sport