Fudbal

Ten Hag podmlađuje Mančester junajted petoricom novajlija

Komentari

Autor: Euronews

18/04/2022

-

19:46

Ten Hag podmlađuje Mančester junajted petoricom novajlija
Ten Hag - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Erik ten Hag neće se oprostiti u Ajaksu sa duplom krunom jer je izgubio finale Kupa Holandije, ali engleski "Miror" nedosvimselno tvrdi da će se na leto presliti u Mančester junajted.

I pred Holanđaninom je veoma izazovan posao na "Old Trafordu" jer mu je osnovni cilj da podmladi tim i stori kolektiv za Ligu šampiona.

U tom cilju, prenosi "Miror", Ten Hag je već upravi Junajteda dostavio spisak sa petoricom talentovanih fudbalera koji zajedno imaju 104 godine.

Dvojicu dovodi iz Ajaksa. Krilni igra Brazilac Entoni (22) i defanzivac Jurien Tmber (20) su želje trenera iz starog kluba. Levi bek Evertona Džerad Brentvajt (19) je pik iz Premijer lige, a Enco Fernandez (River Plata, 21 godina) bi trebalo da idejno osveži vezni red. Peti je Oreljan Čuameni (22), defanzivni vezni igrač Monaka, koji je na meti i mnogih drugih najjačih klubova Evrope.

Za ovaj posao, Junjated bi prema proceni "Mirora" trebalo da izdvoji oko 150 miliona funti.

Sa druge strane, klub će na leto napustiti Pol Pogba, Nemanja Matić, izvesno i Kristijano Ronaldo, tako da će samo budžet od plata biti fleksibilniji za polovinu novca koji bi trebalo da se uloži u nove snage Junajteda.

Komentari (0)

Sport