Fudbal

Veliki transfer na pomolu: Mančester siti zove Pola Pogbu

Komentari

Autor: Euronews

07/05/2022

-

14:07 >> 14:20

Veliki transfer na pomolu: Mančester siti zove Pola Pogbu
AP Photo/Rui Vieira - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, file

veličina teksta

Aa Aa

U Mančesteru je odjeknula vest da gradski rival Junajteda - Siti namerava da otpočne pregovore sa Polom Pogbom.

Poznato je da francuskom vezisti ugovor ističe na kraju sezone i sva je prilika da ga neće produžiti. Već neko vreme ne pruža partija kakve se od njega očekuje, mada ruku na srce, ni sam Junajted mu nije pružio ono što je očekivao.

Kako prenosi ''Gradijan'' u Sitiju su veoma zainteresovani za Pogbu i reklo bi sa de im uopšte nije problem to što nastupa za velikog rivala. Poznato je da bi ugovor koji bi mu bio ponuđen bio onaj na četiri godine, dok finansijski detalji nisu objavljeni.

 

 

Ipak, pravila nalažu da ''Građani'' ne mogu da otpočnu pregovore sa Francuzom sve do kraja sezone, ali je evidentno da će do toga tada doći. Kako pomenuti list navodi, Pogba je veoma zainteresovan za saradnju sa trenerom kakav je Pep Gvardiola, koji tu istu zainteresovanost delu, s obzirom na to da dvadesetdevetogodišnjeg vezistu vidi kao jednog od ključnih igrača u svojim planovima.

Ako bi se ovaj transfer zaista desio, Pol bi postao šesti fudbaler u istoriji koji je nosio dres oba mančesterska tima. Pre njega su to učinili Karlos Tevez, Endi Kol, Peter Šmajhel, Oven Hargrivs i Denis Lou.

Komentari (0)

Sport