Fudbal

Fudbaleri Voždovca hoće da pobede i Partizan i Zvezdu: Hrabrost, a ne arogancija

Komentari

Autor: Tanjug

13/05/2022

-

11:58

Fudbaleri Voždovca hoće da pobede i Partizan i Zvezdu: Hrabrost, a ne arogancija
Fudbaleri Voždovca hoće da pobede i Partizan i Zvezdu: Hrabrost, a ne arogancija - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Najteži raspored u poslednja dva kola Superlige Srbije imaju fudbaleri Voždovca, koji će najpre u ponedeljak igrati protiv Partizana, a onda narednog vikenda i protiv Crvene zvezde.

Oba večita rivala se nadaju da bi tim "sa krova" pobedom nad ovim drugima uspeo da im omogući osvajanje šampionske titule, a "zmajevi" zapravo žele da iz ta dva susreta osvoje svih šest bodova.

"Možda je utopija, ali verujem da u poslednja dva kola, protiv Partizana i Crvene zvezde možemo da odigramo hrabro i pobedimo večite rivale. Ideja ja de budemo hrabri, ali ne arogantni. Da svakom protivniku damo poštovanje i respekt, ali da najviše poštujemo sebe i da pozitivan rezultat dođe kao posledica onoga što ćemo prikazati na terenu. Našli smo dobro formulu u ekipi, igrači su nam mladi, svesni da mogu da naprave nešto i spremni da pruže maksimum", ističe Linta.

Prema njegovim rečima svi u klubu su srećni što predstoje mečevi protiv dva naša najveća kluba.

"Partizan i Zvezda nisu samo najbolji u našem prvenstvu, nego su ove sezone napravili iskorak i na evropskoj sceni. I jedni i drugi su izborili proleće u Evrope, daleko dogurali, imaju kvalitet, posle duže vremena šampionska trka je neizvesna, respektujemo sve to, klubove, kvalitet igrača, stručnih štabova, ali želimo da se odmerimo na terenu", naglašava Linta.

Komentari (0)

Sport