Fudbal

Galatasaraj želi fudbalera Spartaka iz Subotice: Tufegdžić blizu turskog velikana

Komentari

Autor: Mozzartsport

15/06/2021

-

18:17

Galatasaraj želi fudbalera Spartaka iz Subotice: Tufegdžić blizu turskog velikana
Galatasaraj želi fudbalera Spartaka iz Subotice: Tufegdžić blizu turskog velikana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Spartaka iz Subotice, Lazar Tufegdžić, na meti je turskog Galatasaraja, prenose turski mediji.

Još zimus su postojale glasine o prelasku Tufegdžića u Istanbul, međutim ovog leta situacija deluje dosta ozbiljnije, što je potvrdio i njegov menadžer, Goran Čelar:

"Galatasaraj, jedan od najvećih turskih klubova, zainteresovan je za Lazara Tufegdžića. U kontaktu smo sa Fatihom Terimom šest meseci, on je na njegovoj listi pojačanja za narednu sezonu. Velika je čast što je Terim zainteresovan za mog igrača", poručio je Čelar.

Trener istanbulskog kluba, Fatih Terim, prepoznao je kvalitet u Spartakovom napadaču i želi ga u svojoj ekipi, međutim, fudbaler je privukao pažnju i drugih evropskih klubova, stoga, iako se Galata čini kao najkonkretniji kupac, imaće konkurenciju pri realizaciji ovog transfera.

Tufegdžić je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a tokom seniorske karijere nastupao je za Bežaniju, OFK Beograd, Sinđelić i Spartak, čiji je član od 2019. godine, a posebnu formu pokazao je baš u protekloj sezoni, u kojoj je na 39 nastupa u Superligi i Kupu Srbije postigao 17 golova i osam asistencija.

Da podsetimo, ugovor sa subotičkim klubom dvadesetčetvorogodišnjem fudbaleru ističe tek narednog leta.

Komentari (0)

Sport