Fudbal

Luka Jović postaje funkcioner: Srpski reprezentativac biće zadužen za sportska pitanja u FK Zvijezda 09 iz Bijeljine

Komentari

Autor: Euronews

20/05/2022

-

12:11

Luka Jović postaje funkcioner: Srpski reprezentativac biće zadužen za sportska pitanja u FK Zvijezda 09 iz Bijeljine
Jović - Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Real Madrida i srpski reprezentativac, Luka Jović, preuzeo je deo Fudbalskog kluba Zvijezda 09 iz Bijeljine i biće zadužen za sportska pitanja kluba koji se od prošle godine takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske. 

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler na ovaj način želi da pruži šansu mladima sa ovih prostora, ali i klubu iz svog rodnog grada. Jović je sa sadašnjim rukovodstvom kluba podelio svoje ideje i viziju koje bi klub podigle na viši nivo. 

Bivši napadač Crvene zvezde napomenuo je da će treninge i rad sa fudbalerima Zvijezde 09 biti poveren stručnom i pouzdanom timu eksperata koji će raditi u interesu kluba i daljeg prosperiteta igrača. 

"Prijateljstvo sa osnivačem i predsednikom kluba, gospodinom Borisom Stanišićem, presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želeo bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radićemo na tome da obezbedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača", rekao je Jović.

Fubalski klub Zvijezda 09 osnovan je 2009. godine u Etno selu "Stanišići" u Bijeljini, a trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli Prve lige Republike Srpske.

Komentari (0)

Sport