Fudbal

Iz Zvezde poručuju posle žreba: Sve što smo hteli da izbegnemo, dobili smo

Komentari

Autor: Euronews

16/06/2021

-

13:05

Iz Zvezde poručuju posle žreba: Sve što smo hteli da izbegnemo, dobili smo
Iz Zvezde poručuju posle žreba: Sve što smo hteli da izbegnemo, dobili smo - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Žreb za Ligu šampiona u Nionu odredio je da će crveno-beli u drugoj rundi kvalifikacija odmeriti snage sa Makabijem iz Haife ili Kairatom iz Almatija. Nije imao sreće srpski predstavnik u elitnom takmičenju, a sa opštim utiskom javnosti slaže se i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

"Sve što smo hteli da izbegnemo, dobili smo. Kairat i Makabi su najteži mogući rivali u ovoj fazi. Čak mi je i Mitar Mrkela sinoć pustio poruku da samo treba da izbegnemo ovaj par. Kairat je klub koji ima bogatog vlasnika, njihov budžet je preko 25 miliona evra i što je najgore, čekao bi nas daleki put do Kazahstana. Da moram da biram, više bih voleo da igram protiv Makabija", poručio je posle žreba Terzić. 

Njegovo mišljenje deli i sportski direktor srpskog šampiona, Mitar Mrkela.

"Bolje bi bilo da smo dobili nekog drugog protivnika. Mi imamo naše ciljeve. Spremićemo se za bilo kog rivala, uradićemo sve da se plasiramo u narednu rundu. To su dva kluba sa ozbiljnim budžetima, Makabi ima dobar stadion i bučne navijače. I pored svega mislim da imamo dobar tim, a bićemo još jači", zaključio je Mrkela. 

Crveno-beli će prvi meč igrati na strani 20. ili 21. jula, dok je revanš na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu zakazan za nedelju dana kasnije.

Komentari (0)

Sport