Fudbal

Kraj posle Mundijala u Kataru: Di Marija se povlači iz reprezentacije Argentine

Komentari

Autor: Tanjug

31/05/2022

-

11:35

Kraj posle Mundijala u Kataru: Di Marija se povlači iz reprezentacije Argentine
Kraj posle Mundijala u Kataru: Di Marija se povlači iz reprezentacije Argentine - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Anhel di Marija (34), do isteka ovog meseca još uvek član Pari sen Žermena, najavio je da će završiti reprezentativnu karijeru po završetku Svetskog prvenstva u Kataru.

"Posle Svetskog prvenstva reći ću zbogom reprezentaciji. Ima mnogo fudbalera koji su na reprezentativnom nivou, koji su sve bolji i koji će pokazati da su na nivou koji se traži za igranje u reprezentaciji", rekao je Di Marija za argentinske medije.

Di Marija je za reprezentaciju Argentine odigrao 121 utakmicu i postigao je 24 gola, a "gaučosi" će u Kataru igrati u grupi "C" protiv Saudijske Arabije, Meksika i Poljske i ovoj generaciji predvođene Leom mesijem biće to i poslednja prilika da napadnu titulu prvaka sveta.

 

 

Argentinskom napadaču ističe ugovor sa Pari Sen Žermen i več uveliko pregovara sa Juventisom oko dolaska u Torino. Međutim, postoje i drugi zainteresovani klubovi, pa ćemo videti gde će da nastavi karijeru. Posle Rosarija nosio je dresove Benfike, Reala, Mančester junajteda i od 2015. godine Pari sen Žermena.

Komentari (0)

Sport