Fudbal

Dušan Tadić: Presudio je period nepažnje koji ne sme da nam se ponavlja

Komentari

Autor: Euronews

12/06/2022

-

23:03

Dušan Tadić: Presudio je period nepažnje koji ne sme da nam se ponavlja
Dušan Tadić: Presudio je period nepažnje koji ne sme da nam se ponavlja - Copyright Printscreen/Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Srbija je remizirala rezultatom 2:2 protiv Slovenije u Ljubljani. Imali su ''Orlovi'' dva gola prednosti na poluvremenu, ali su je ispustili za pet minuta.

Kako kaže kapiten Dušan Tadić, to je bio period nepažnje:

''Posle fenomenalnog prvog dela u kom smo odlično igrali, na pauzi smo pričali da želimo treći pogodak i onda... Ne znam ni sam kako bih to nazvao, neka nepažnja, dekoncentracija. Ako hoćemo da budemo ozbiljna ekipa to ne sme da nam se dešava, moramo to da popravimo'', rekao je Tadić, pa nastavio:

''Nije uopšte dobro što se to desilo, moramo da budemo maksimalno koncentrisani i da nam se to ne ponavlja. Protivnik dobije snagu i onda je teško, umesto da dobijemo utakmicu sa 3-4 razlike i niko te ne pita. Što se tiče driblniga, lakše mi je da ga izvedem kad sam na toj levoj strani, što sam iskoristio tako da je stvarno bio lep pogodak''.

U narednom kolu Srbija će dočekati Švedsku 24. septembra. Izabranici Dragana Stojkovića su zauzimaju drugo mesto na tabeli, s obzirom na to da imaju sedam osvojenih bodova iz četiri odigrana meča, dok prvoplasirana Norveška ima 10.

 

Komentari (0)

Sport