Fudbal

Milan Gajić potpisao za moskovski CSKA

Komentari

Autor: Euronews

17/06/2022

-

17:45

Milan Gajić potpisao za moskovski CSKA
Milan Gajić potpisao za moskovski CSKA - Copyright CSKA/Twitter

veličina teksta

Aa Aa

Ono o čemu se u velikoj meri govorilo prethodnih dana, sada je i zvanično. Milan Gajić je nakon odlaska iz Crvene zvezde postao novi igrač moskovskog CSKA.

Srpski desni bek je po isteku ugovora napustio redove srpskog šampiona, te se nije pojavio na prozivci pred pripreme, gde je sportski direktor, crveno-belih, Mitar Mrkela, objasnio šta se zapravo desilo:

"Sa Gajićem je priča završena, on je pronašao klub u inostranstvu gde će igrati. Žao mi je zbog toga, on je kvalitetan igrač i momak, ali fudbal je takav", izjavio je Mrkela, a potom dodao:

"Ne tražimo desnog beka, nećemo silovati, teško je naći desnog beka, pogotovo ako je domaći. Mislim da u poslednjih sedam ili osam generacija nema pravih bekova. Zadovoljni smo sa onim što imamo, ako se ukaže prilika to je druga stvar, ali nije prioritet. Gobeljić ostaje, danas je potpisao novi dvogodišnji ugovor".

Dugogodišnji fudbaler CKSA, Mario Fernandeš se vratio u Brazil, te je ruski gigant očigledno morao da potraži zamenu na njegovoj poziciji.

Gajić je tokom karijere nastupao za OFK Beograd, Bordo i Crvenu zvedu. Za seniorsku reprezentaciju je igrao samo jednom.

Komentari (0)

Sport