Fudbal

Usman Dembele blizu ostanka u Barseloni, Alonso i Aspilikueta na pragu "Kamp Nou"

Komentari

Autor: Euronews

03/07/2022

-

11:18

Usman Dembele blizu ostanka u Barseloni, Alonso i Aspilikueta na pragu "Kamp Nou"
Usman Dembele blizu ostanka u Barseloni, Alonso i Aspilikueta na pragu "Kamp Nou" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Barselona je finansijski prodisala, ugovor sa "Siksti strit" za 207,5 miliona evra odblokirala je račun i predsednik Đoan Laporta je najavio potpisivanje čak petorice pojačanja u toku nedelje.

Naime, posle Frenka Kesija i Andreasa Kristensena, koji su transfere dogovorili pre nekoliko meseci a za koje ostaje da budu registrivani i promovisovali, Laporta je najavio da bi već sutra Usmane Dembele mogao da produži ugovor sa Kataloncima na još četiri sezone. Mnogo se Francuz predomišljao, ostao je slobodan pa odlučio da ipak ostane u timu gde je proletos ponovo zablistao.

Trener Ćavi Ernandez se nada da bi klub mogao u narednim danima da se dogovori sa Čelsijem oko dovođenja desnog i levog beka "plavaca" Sesara Aspilikuete i Markosa Alonsa.

Oni bi klub koštali ukupno oko 20 miliona evra, prenosi "El Mundo" čime bi se završilo 90 odsto posla u prelaznom roku.

 

 

Na kraju se očekuje i jagodica na šlagu u vidu Roberta Levandovskog, s tim da Barselona mora da pošalje u Minhen tih traženi 60 miliona evra.

Činjenica da Frenki de Jong neće sa "Kamp Nou" i odbija ponude Junajteda, Ćavi je bliži odluci da ga ne prodaje, već mu ukaže šansu i pokuša da iz njega izvuče najbolje. Mada, javio se i Čelsi sa ponudom.

Sa ovih šest potpisa, Katalonci bi formirali jedan zaista respektabilan tim, sposoban da se umeša u borbu za sve trofeje naredne sezone.

Komentari (0)

Sport