Fudbal

Ilija Stolica pred gostovanje u Nišu: Poštujemo Radnički ali želimo pobedu

Komentari

Autor: Euronews

14/07/2022

-

14:34

Ilija Stolica pred gostovanje u Nišu: Poštujemo Radnički ali želimo pobedu
Ilija Stolica - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Radnički je izuzetno dobar tim, koji sa klupe predvodi iskusni trener Tomislav Sivić i taj klub ima maksimalno poštovanje svih u Partizanu, ali crno-beli sutra (20, TV Arena 1 Premium) žele da ostvare pobedu u 2. kolu Mozzart bet Superlige Srbije.

Trener Ilija Stolica smatra da je njegov tim na ovosezonskoj premijeri u Ivanjici (4:0) pokazao da ima kvalitet za najviša dela i da je to samo potrebno dokazati i u Nišu.

"Radnički je prvo kolo izgubio 0:4 od Crven zvezde, ali je odigrao mnogo bolje nego što to rezultat pokazuje. Stvorili su na tom susretu mnogo šansi, pokazali da su napadački izuzetno opasni i sve to moramo da imamo na umu", rekao je Stolica.

Šef stručnog štaba kluba iz Humske je istakao i da probblem za njegovu ekipumože d abude loše stanje terena na stadionu "čair", ali je naglasio da veruje d aće ono biti bolje nego prošli put kad su crno-beli gostovali u Nišu.

"Gledao sam tu utakmicu u prošlom prvenstvu i stanje terena je bio zaista neprihvatljivo. Verujem i nadam se da će sutra biti mnogo bolje, jer to znači za obe ekipe koje vole da se nadigravaju. Mi bismo voleli da odigramo slično kao u Ivanjici, da otvorimo utakmicu na pravi način, a znam i da ako u tome ne uspemo da ćemo kako meč bude odmicao biti sve sigurniji i bolji", rekao je Stolica.

Prema rečima trenera vicešampiona Srbije novo pojačanje crno-belih Fuseni Dijabate će putovati u Niš, ali je još neizvesno da li će biti u sastav, baš kao što se ne zna koliko će minuta na terenu provesti i oporavljeni Ljubomir Fejsa.

Komentari (0)

Sport