Fudbal

Odložen meč petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde

Komentari

Autor: Euronews

25/07/2022

-

13:10

Odložen meč petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde
Odložen meč petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Utakmica petog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koja je trebalo da bude odigrana šestog avgusta u Novom Sadu, odložena je zbog obaveza beogradskog kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crvena zvezda će u narednom 4. kolu Superlige Srbije na svom terenu igrati sa Radnikom, a potom srpskog prvaka čeka prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa boljim iz duela između Pjunika i Dudelanža.

U prvom meču 2. kola kvalifikacija za LŠ slavio je klub iz Luksemburga sa 1:0, a revanš je na programu sutra na stadionu Dudelanža.

Crvena zvezda će biti domaćin u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je na programu 3. avgusta u Beogradu od 20.45 časova.

Srpski šampion bi potom trebalo 6. avgusta da gostuje u Novom Sadu. Međutim, Crvena zvezda je zatražila da se taj meč pomeri za neki drugi termina, a Vojvodila i čelnici SLS su pristali na molbu beogradskog kluba.

Duel između Vojvodine i Crvene zvezda odigraće se 19. oktobra, a prema džentlmenskom sporazumu čelnika SLS i klubova iz prošle sezone, dozvoljeno je samo jedno odlaganje utakmice.

Komentari (0)

Sport