Fudbal

Tošić, Natho i Gajić me ubedili da dođem, želim titulu i da igram Ligu šampiona: Saša Zdjelar predstavljen u CSKA

Komentari

Autor: Euronews

29/07/2022

-

09:54

Tošić, Natho i Gajić me ubedili da dođem, želim titulu i da igram Ligu šampiona: Saša Zdjelar predstavljen u CSKA
Tošić, Natho i Gajić me ubedili da dođem, želim titulu i da igram Ligu šampiona: Saša Zdjelar predstavljen u CSKA - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Doskorašnji kapiten Partizana Saša Zdjelar potpisao je trogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA u koji je došao, pre svega da osvaja titule i igra Ligu šampiona, a zatim i zbog toga što je to bratski tim sa klubom iz Humske.

Tako je u prvom obraćanju za sajt moskovskog kluba pričao povremeni reprezentativac Srbije koji je naglasio da mu mnogo znači i to što u ovom klubu igra njegov veliki prijatelj Milan Gajić.

"Kad sam bio mali moj san je bio da zaigram za Partizan i to sam ostvario. Znam koliko su crno-beli povezani sa CSKA, da imaju bratski odnos i bilo mi je lako da se odlučim da dođem ovde. Takođe, tu je u klubu Milan Gajić sa kojim sam bukvalno odrastao, znamo se od detinjstva i pričao sam sa njim koliko je CSKA dobro organizovan klub", rekao je Zdjelar.

Borbeni fudbaler je rekao da u Moskvi želi da se bori za šampionsku titulu i da mu je želja da sa "armejcima" zaigra u Ligi šampiona.

"CSKA je klub koji zaslužuje da se bori za titulu i igra Ligu šampiona, što jemoj osnovni cilj ovde u Moskvi. Daću sve od sebe da u tome uspem. Pre nego što sam došao u Rusiju pričao sam sa bivšim igračima ovog kluba Zoranom Tošićem i Bibrasom Nathom o tome koliko je klub velik, oni su mi rekli da je to prava sredina za mene, odnosno da je dolazak ovde stepenik više u mojoj karijeri", istakao je Zdjelar.

Komentari (0)

Sport