Fudbal

Gobeljić želi pobedu i u Jerevanu, motiv UEFA koeficijent

Komentari

Autor: Euronews

08/08/2022

-

14:32

Gobeljić želi pobedu i u Jerevanu, motiv UEFA koeficijent
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u utorak sa Pjunikom u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pitanje prolaska u plej-of za plasman u grupu Lige šampiona već je praktično rešeno, pošto je Zvezda u prvoj utakmici bila prilično ubedljiva. Pobedila je 5:0.

Sada je na programu revanš u Jermeniji, ali motivacija ne nedostaje. 

"Podrazumeva se da na svakoj utakmici borbenost bude na visokom nivou. Želimo dodatno da popravimo koeficijent, kako naš, tako i državni, prema tome, izuzetno fokusirani dočekujemo susret sa Pjunikom", rekao je Marko Gobeljić. 

"Rezultat jeste veliki i na našoj strani, uz to, pokazali smo u Beogradu da smo bolja ekipa, ali niko ne pomišlja da revanš odigra 'radi reda', već svi želimo da pružimo zvezdašima još jednu utakmicu kojom ćemo da im približimo pun potencijal ovog tima. A, on je ogroman, nikad veći. Tako da, nema opuštanja, već maksimalna borba za još jedan dobar rezultat", naveo je Zvezdin univerzalac.
 
Gobeljića raduje forma ekipe, ali još više poseta na tribinama. 
 
"U odličnoj smo formi. Od starta sezone smo ušli jako u sve utakmice, praktično da nismo imali minut praznog hoda na terenu, već stalno napadanje, a to je ono što naša publika voli. Presrećan sam što ih je sve više na tribinama, mnogo nam to svima znači i nema lepšeg osećaja nego igrati pred punom Marakanom. Akcija u smislu dresova je bila uspešna, napravljena je atmosfera o kojoj se i dalje priča. Želimo da ih u narednim utakmicama bude još više, a mi ćemo na terenu da im pokazujemo da će imati 90 minuta uživanja dok budu gledali svoju Crvenu zvezdu", podvukao je Gobeljić. 

Komentari (0)

Sport