Fudbal

Nebojša Jandić više nije trener Voždovca

Komentari

Autor: Euronews

08/08/2022

-

22:24

Nebojša Jandić više nije trener Voždovca
Nebojša Jandrić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Voždovac i Nebojša Jandrić danas su sporazumno doneli odluku o prekidu saradnje, saopštio je beogradski tim na svom sajtu.

Uprava kluba i doskorašnji šef stručnog štaba raskinuli su ugovor posle dva meseca saradnje, a pored glavnog trenera, tim je napustio i njegov asistent Marko Bajić.

Prvi čovek Voždovca Miloš Mirković poželeo je mladom stručnjaku mnogo sreće u nastavku karijere.

“Kao što je svima poznato, Voždovac je klub koji neguje tradiciju razvoja mladih igrača ali i trenera. Stručnjak poput Jandrića činio se kao idealan izbor za nas, ali je ipak došlo do razilaženja kad su određene ideje i principi u pitanju. Obostrano smo osetili momenat krize u igri, iako rezultati to nisu pokazivali. Zahvalni smo mu što je i on prepoznao situaciju i trenutak kada je ekipi potrebno osveženje i promena, te smo zajednički postigli dogovor o prekidu saradnje. U ime kluba i svoje lično ime mu želim mnogo sreće u nastavku karijere”, rekao je direktor Voždovca i potom se osvrnuo na pitanje novog šefa struke:

“Svaku odluku donosimo taktički, nismo skloni ishitrenim potezima, te ćemo u narednih nekoliko dana pronaći pravo rešenje za poziciju glavnog trenera. Do tada, treninge će voditi pomoćni trener Mihajlo Trajković”, zaključio je Mirković.

Nakon pet kola u Mozzartbet Superligi Voždovac se nalazi na sedmom mestu tabele sa osam bodova uz učinak od po dve pobede i remija i jedan poraz.

Komentari (0)

Sport