Fudbal

Stanković i Ivanić nakon ispadanja od Makabija: Svima je teško, ali moramo da ostanemo tim

Komentari

Autor: Euronews

23/08/2022

-

23:18 >> 23:19

Stanković i Ivanić nakon ispadanja od Makabija: Svima je teško, ali moramo da ostanemo tim
Stanković i Ivanić nakon ispadanja od Makabija: Svima je teško, ali moramo da ostanemo tim - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona pošto su remizirali sa Makabijem u Beogradu rezultatom 2:2.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, je pred kamerama TV Arena sport izneo svoje utiske nakon meča:

''Teško je i pričati i analizirati, svima je teško palo. Do tog nesrećnog gola u zadnjim sekundama prvog poluvremena je išlo onako kako smo zamislili, ali je fudbal nepredvidiv. Svi smo pogrešili, svima nam je krivo i teško. Zahvalio bih se navijačima koji nisu odustali do zadnjeg momenta. Detalji odlučuju ko ide dalje, ovog puta je to bio Makabi. Nama preostaje da se borimo u prvenstvu i igramo Ligu Evrope, koja nije malo takmičenje, ali ipak ostaje žal'', rekao je Stanković, pa dodao:

''Život ide dalje, fudbal će se igrati. Meni je kao zvezdašu teško i krivo, ali moramo biti jaki jer nas čeka još mnogo utakmica. Ostaće žal jer smo imali sve u svojim rukama''.

Svoje utiske je izneo i Mirko Ivanić:

''Definitivno jedan od najtežih nerešenih rezultata u karijeri. Žao mi je, stvarno smo se borili imali smo podršku tokom cele utakmice, zahvaljujemo se navijačima na tome. Jako je teško sada govoriti o bilo čemu. Moramo da dignemo glavu i budemo ponosni, treba da ostanemo tim i da pokažemo zašto smo Crvena zvezda''.

Komentari (0)

Sport