Fudbal

Partizan večeras na Malti overava Ligu konferencija: Petrić na Hamrun šalje iste snage

Komentari

Autor: Euronews

25/08/2022

-

08:36 >> 08:37

Partizan večeras na Malti overava Ligu konferencija: Petrić na Hamrun šalje iste snage
Partizan večeras na Malti overava Ligu konferencija: Petrić na Hamrun šalje iste snage - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Partizan je na Maltu doputovao sa tri gola prednosti (4:1) i večeras od 20.00 časova (TV Arena Premium 1) želi da završi posao i obezbedi plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Opipali su puls rivala igrači crno-belih u Beogradu, na najbolji način su iskoristili razliku u kvalitetu i ovaj revanš bi morao da im posluži za dodatno bildovanje samopouzdanja pred nastavak Mozzart bet Superlige i posebno 168. večitog derbija koji se igra za deset dana.

"Imamo dobar rezultat, ali očekujem od svojih igrača da sutra budu pravi profesionalci. U odnosu na prvi dan kad sam se o na klupu oseća se podizanje nivoa samopouzdanja, momci su počeli da se smeju na treninzima i to je ono što me raduje. Pričam im stalno da treba da se opuste i igraju kako umeju. Možda sutra neće biti lepog fudbala, ali situacija je takva i nama je najvažnije da se nađemo na žrebu za grupnu fazu", poručuje trener Gordan Petrić.

 

 

Trener crno-belih ne bi trebalo da menja ni način igre, a ni igrače koji su pre sedam dana ostvarili u Humskoj pobedu.

Može se očekivati isti tim: Popović – Marković, Vujačić, Saničanin – Živković, Fejsa, Andrade, Urošević – Dijabate, Menig – Rikardo Gomeš.

Ako se ništa nepredvišeno ne dogodi, Partizan bi na sutrašnjem žrebu za grupnu fazu Lige konferencija trebalo da bude u povklašćenoj grupi, odnsono prvom šeširu jer ima solidan koeficijent 24.500.

Komentari (0)

Sport