Fudbal

Novi Pazar upisao petu uzastopnu pobedu u Mozzart Bet Superligi Srbije

Komentari

Autor: Euronews

26/08/2022

-

20:40

Novi Pazar upisao petu uzastopnu pobedu u Mozzart Bet Superligi Srbije
Novi Pazar - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

U 8. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, fudbaleri Novog Pazara zabeležili su petu uzastopnu pobedu, na gostovanju u Novom Sadu, savladali su Mladost GAT rezultatom 2:1. 

Dvostruki strelac za goste bio je Andija Majdevac, nakon dve brze i efektne akcije.
   
Da će nastaviti u pobedničkom ritmu Novopazarci su najavili u 12. minutu, Mijić je izveo korner Pešukić šutirao glavom, potom je pokušao i Jović iz peterca ali je bio neprecizan.

Dva minuta kasnije Andrija Majdevac je prihvatio loptu na levoj strani, krenuo u prodor i akciju završio precizniom šutem iskosa - 0:1.

U 22. minutu još jedan mat u tri poteza, nakon što su oduzeli loptu domačinu na centru, lopta je došla do Majedvca koji je izašao pred golmana Milojevića i matirao ga - 0:2.

Na početku drugog dela solo prodor Andrije Radulovića, prošao je po desnoj strani, potom udarcem sa 20 metara efektno pogodio gornji desni ugao za 2:1.

Bogdanoski je u 83. minutu iamo šansu da reši pobednika. Našao se sam pred golmanom domaćih i bio neprecizan. U samom finišu Nikčević je pogodio stativu. 

Mladost GAT: Milojević, Mlađović, Mandić, Kovačević, Radulović, Stanković (Ilić), Maksimović (Dimitrov), Popović, Arsić, Sekulić (Maričić), Mirosavljević.

Novi Pazar: Kljajić, Joksimović, Pešukić, Rubežić, Jović (Zimonjić), Mijić (Bogdanoski), Lončar, Ergelaš (Alić), Islamović (Kiković), Nikčević, Majdevac (Maksimović).

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport