Fudbal

Veljko Nikolić pred derbi: Verujem u trijumf nad Partizanom

Komentari

Autor: Euronews

29/08/2022

-

20:31

Veljko Nikolić pred derbi: Verujem u trijumf nad Partizanom
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Odigrali su fudbaleri Crvene zvezde šest od osam planiranih utakmica u Mozzart Superligi Srbije ove sezone, ostvarili isto toliko pobeda, a do ove poselednje protiv Javora (4:1) došli su predvođeni novim trenerom Milošem Milojevićem i povratnikom u tim Veljkom Nikolićem.

Mladi prvotimac srpskog šampiona je odigrao prvu takmičarsku utakmicu za crveno-bele posle gotovo godinu dana, pokazao je da se potpuno oporavio od povrede i golom nagovestio mnogo bolje dane za njega.

"Lepo je ponovo biti na terenu i igrati na 'Marakani' pred našim navijačima. Uželeo sam se takmičarskih utakmica, baš dugo nisam igrao, samo prijateljske, ali nisam klonuo duhom, već sam nastavio da treniram još jače i eto dobio sam šansu. Mislim da šef Milojević može da bude zadovoljan, ne samo mojom partijom, već i pobedom od 4:1. Na ličnom planu mi je drago što sam postigao gol, baš sam srećan i zadovoljan zbog toga, ulilo mi je dodatno samopouzdanje, ali najvažnija je pobeda i to da smo u Superligi maksimalni - počeo je Nikolić.

Naredni izazov je večiti derbi, koji se igra u sredu od 20.00 časova (TV Arena 1 Premium) i posle kojeg na "Marakani" očekuju da ostanu na maksimalnom učinku.

"Derbi je praznik srpskog fudbala. Imao sam sreću da budem deo toga, naravno, kao i svako, želim da budem na terenu u sredu, ali na treneru je da odluči. Lično se osećam spremno, i psihički i fizički. Poštujemo večitog rivala, i svesni smo da tu forma ne igra veliku ulogu, te da je derbi posebna utakmica. Pobediće onaj ko se za to više bude borio na terenu. Nadam se da ćemo to biti mi, verujem u to", rekao je Nikolić.

Komentari (0)

Sport