Fudbal

Ohi potpisao za Brondbi: Nije bilo drugog načina osim da odem

Komentari

Autor: Euronews

30/08/2022

-

23:40

Ohi potpisao za Brondbi: Nije bilo drugog načina osim da odem
Ohi - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ohi Omožuanfo nije više igrač Crvene zvezde. Iako je trener Miloš Milojević istakao danas da je Norvežanin u karantinu, on je ipak napustio klub i večeras je promovisan u novom klubu. Crveno-belima će pripasti milion evra, a Norvežaninu kao uspomena u devetomesečnom borvaku u Beogradu ostaju dupla kruna i 12 golova na 24 meča za crveno-bele.

Norveški napadač i na društvenim mrežama se oprostio od Crvene zvezde, ali i pojasnio šta je dovelo do rastanka.

"Napuštam klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugi izbor posle razgovora koje sam obavio sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da bolje potražim novi klub jer će mi vreme na terenu biti smanjeno. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za mesto u timu, svestan da sam sposoban da se za njega izborim. Rečeno mi je da neću dobiti dovoljno minuta da izvedem i kao što ste mogli da primetite nisam igrao u prvenstvu, ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Kada je Dejan Stanković podneo ostavku, dobio sam priliku da startujem posle duže vremena. Razgovarao sam i sa trenerom Milošem Milojevićem posle utakmice, preneo mu šta mi je rekla uprava i pitao ga da li me želi u timu. Rekao je da bi ostao da je on došao pre tri nedelje, ali da je Zvezda sada u procesu potpisivanja novog napadača. Osećao se nepoželjim i nije bilo drugog načina osim da se rastanem sa Crvenom zvezdom. Želeo bih da se zahvalim igračima za vreme koje smo proveli zajedno, želim im svima puno sreće u budućnosti. Zahvalio bih se i stručnom štabu za sve što je uradio za mene. Bilo je zadovoljstvo raditi sa svima njima. Moram da napomenem i da nikada nisam imao problem sa Dejanom Stankovićem. Imali smo profesionalan odnos, pun poštovanja", napisao je Omožuanfo.

Crvena zvezda je dovela Kulibalija, ali neće da ostane samo na dvojici napadača jer bi u četvrtak mogla da zhatvori pozajmicu Adolfa Gajiha iz CSKA.

Trebalo bi očekivati dolazak i zadnjeg veznog. Ado je definitivno otpao, u fokusu su dvojica igrača: jedan iz Gane i drugi iz Danske.

Komentari (0)

Sport