Fudbal

Milan Borjan: Svaki zvezdaš treba da bude ponosan, odigrali smo dobar meč

Komentari

Autor: Tanjug

09/09/2022

-

10:00

Milan Borjan: Svaki zvezdaš treba da bude ponosan, odigrali smo dobar meč
Borjan u dresu Zvezde - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da svaki navijač "crveno-belih" može da bude ponosan igrom fudbalera srpskog šampiona na meču prvog kola Lige Evrope protiv Monaka.

Crvena zvezda je sinoć u Beogradu poražena od Monaka 1:0 u meču prvog kola grupe H Lige Evrope.

"To je fudbal, odigrali smo dobru utakmicu pred našim navijačima i svaki zvezdaš treba da bude ponosan. Ne zbog rezultata, ali zbog odnosa prema dresu i utakmici. Primili smo gol iz penala i krivo mi je što smo izgubili, ali dešava se to... Idemo dalje, ima još utakmica u grupi i daćemo sve od sebe da prođemo dalje", rekao je Borjan, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

On je podsetio da Crvena zvezda poslednjih šest godina igra u grupnoj fazi evropskih klupskih takmičenja.

"To nikom u Srbiji ne polazi za rukom. Mi to radimo iz sezone u sezonu, napredujemo iz dana u dan. Bilo je promena i turbulencija, ali smo izašli jaki iz toga. Nismo imali sreće, ali čeka nas utakmica sa Novim Pazarom i bitno nam je da i tu osvojimo tri boda. Navijači su bili sjajni. Hvala severnoj tribini na velikoj podršci", istakao je Borjan.

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković kaže da su "crveno-beli" zaslužili pobedu protiv Monaka.

"Ceo tim je odigrao dobro, zaslužili smo pobedu, više od njih, ali desio se nesrećni penal. To može svakom da se dogodi... Okrećemo se utakmici u nedelju koja je važna i da osvojimo tri boda protiv Novog Pazara. Podrška navijača nikada nije izostala, nadam se da neće ni ubuduće. Bila je odlična atmosfera", zaključio je Eraković.

Crvena zvezda će u drugom kolu Lige Evrope 15. septembra gostovati ekipi Trabzona.
 

Komentari (0)

Sport