Fudbal

FIFA trofej stigao u Srbiju: O ovome sanja ceo svet

Komentari

Autor: Euronews

20/09/2022

-

14:58

FIFA trofej stigao u Srbiju: O ovome sanja ceo svet
Dragan Stojković i Marko Materaci - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trofej namenjen najboljoj fudbalskoj selekciji na svetu, koji će biti dodeljen pobedniku predstojećeg Mundijala koji se od 20. novembra do 18. decembra održava u Kataru stigao je Srbiju.

U ulozi domaćina bili su predstavnici kompanije Koka Kola, kao i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, dok je gost bio legendarni Italijanski reprezentativac Marko materaci, koji je imao tu čast da kao fudbaler osvoji ovaj trofej.

"Velika je privilegija biti na ovakvom skupu, osećaj je predivan pogotovo kad se nalazimo blizu ovog značajnog trofeja. To je najprestižniji pehar na svetu, koji sam ja, kao selektor imao prilike da ga dodirnem u Dohi, a sve moje kolege selektori i ja sanjamo o tome da ga imamo u svojim rukama", rekao je Stojković.

Da je sanjao o tome da podigne ovaj trofej priznao je i Marko Materaci, koji je ponosno istakao da se njemu taj san ostvario.

"Svako dete sanja o tome da pije Koka-kolu i osvoji trofej Svetskog prvenstva, a ja sam imao tu sreću da uradim i jedno i drugo", kroz smeh je poručio Materaci i nastavio:

"Drago mi je što sam u Srbiji, u Interu sam igrao sa Dejanom Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem, tako da uvek kažem kako volim vaš narod. Više vremena sam provodio se Dekijem nego sa suprugom i njega smatram za brata".

Na kraju Marko Materaci je uručio repliku FIFA trofeja selektoru Srbije Draganu Stojkoviću sa željom da u Kataru osvoji onaj originalan.

Komentari (0)

Sport