Fudbal

Piksi kritikuje italijanski klub: Igra Juventusa usporava Vlahovića

Komentari

Autor: Tanjug

19/10/2022

-

18:09

Piksi kritikuje italijanski klub: Igra Juventusa usporava Vlahovića
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/(Marco Alpozzi/LaPresse via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izjavio je za italijanski portal Libero da igra Juventusa usporava napadača "orlova" Dušana Vlahovića.

"Juventus je drugačije igrao u odnosu na ono što sam ja gledao ranije, slabiji su u odbrani i zbog slabe zaštite veznog reda imaju malo intenziteta i ne mogu da vertikalizuju napade. Zbog ovoga je Vlahović usporen u onome što najbolje radi, ne može da napada dubinu svojim šutem kao sprinter", izjavio je Stojković za Libero.

Selektor reprezentacije Srbije minulog vikenda posmatrao je derbi između Torina i Juventusa koji je Vlahović golom rešio u korist "stare dame" (1:0).

Na pomenutoj utakmici, pored Vlahovića, igrala su još četvorica reprezentativaca Srbije - Vanja Milinković-Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić iz Torina i Filip Kostić iz Juventusa.

"Kao što je i moglo da se predvidi bilo je borbe više nego igre. Niko se nije posebno istakao, čak ni Vlahović, iako je dao gol za pobedu Juventusa", prokomentarisao je torinski derbi Stojković.

Komentari (0)

Sport