Fudbal

Prva poruka Paunovića iz Meksika: Da povratim samopouzdanje kod igrača

Komentari

Autor: Euronews

01/11/2022

-

21:53

Prva poruka Paunovića iz Meksika: Da povratim samopouzdanje kod igrača
Prva poruka Paunovića iz Meksika: Da povratim samopouzdanje kod igrača - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski trener Veljko Paunović oglasio se prvi put pošto je preuzeo Čivas.

Bivši selektor omladinske selekcije Srbije sa kojom je 2015. godine postao šampion sveta u Novom Zelandu, zatražio je podršku navijača meksičkog kluba i istakao da će mu za početak glavni cilj biti da povrati samopouzdanje kod svojih igrača.

Pre dva dana završen je plej-of meksičke Aperture, gde je titulu osvojila Pačuka posle pobeda nad Tolukom - 5:1, 3:1.

Novi tim Veljka Paunović eliminisan je u osmini finala od Pueble rezultatom 2:1.

"Potrebni ste nam, želimo da budemo ujedinjeni sa našim navijačima. Potrebna nam je vaša podrška od prvog dana. Želim da dam sve od sebe za naš klub, a jedva čekam da vidim naše sjajne navijače na stadionu. Ono što sam prvo uočio kada sam došao je da postoji nedostatak samopiuzdanja i hrabrosti kod igrača Čivasa", rekao je Paunović i dodao:

"Glavni cilj mi je da vratim samopouzdanje i da rasplamsam hrabrost kod fudbalera, koja im je potrebna", rekao je srpski trener.

Po dolasku Paunovića u Južnu Ameriku, meksički klub je požeo dobrodošlicu srpskom stručnjaku uz poruku da će u Čivasu raditi sa 40 miliona navijača na njegovoj strani.

Srpski trener je vodio nekoliko omladinskih selekcija Srbije, da bi potom seo na klupu Čikaga i Redinga, gde mu je bilo poslednje angažovanje krajem februara.

Komentari (0)

Sport