Fudbal

Biće zadovoljtsvo igrati pred tolikim brojem dece, hoćemo da pobedimo: Petrić i Saničanin veruju u trijumf potiv Čeha

Komentari

Autor: Euronews

02/11/2022

-

12:35

Biće zadovoljtsvo igrati pred tolikim brojem dece, hoćemo da pobedimo: Petrić i Saničanin veruju u trijumf potiv Čeha
Biće zadovoljtsvo igrati pred tolikim brojem dece, hoćemo da pobedimo: Petrić i Saničanin veruju u trijumf potiv Čeha - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Samo jedan bod deli fudbalere Partizana od novog proleća u Evropi, ali trener Gordan Petrić i defanzivac Siniša Saničanin uveravaju da će sutra protiv Slovackog ići na pobedu (21, TV Arena 1 Premium).

Meč odigran u Češkoj (3:3) pokazao je da sutrašnji rival ni malo ne leži crno-belima, zbog čega šef stručnog štaba srpskog vicešampiona ima posebne zadatke za svoje igrače.

"Naš cilj je bio da još u Nici obezbedimo prolazak u eliminacionu fazu Lige konferencija i da smo u tome uspeli, sutra bi protiv Slovackog igrali mladi igrači, čak i po cenu da izgubimo prvo mesto u grupi D. Kako to nije slučaj, izlazimo sutra sa najjačim timom i sa željom da pobedimo, bez obzira što nam i remi donosi prolaz dalje", rekao je Petrić i dodao:

"Trudićemo se da zaustavimo te njihove duge lopte, što znači da će vezni red i bočni igrači imati mnogo obaveza, ali verujem da ćemo uspeti da ostavrimo cilj. Neće biti lako, Česi su odložili meč u prvenstvu, što znači da dolaz silno motivisani, ali i mi imamo naše ambicije".

Posebna inspiracija za crno-bele biće činjenica da zbog kazne UEFA na tribinama neće smeti da bude navijača, ali će biti dozvoljen ulazak deci do 15 godina, koja će sigurno napraviti ambijentnn za pamćenje.

"Istina da nam je dovoljan i remi, ali mi želimo da idemo na pobedu. Čuo sam da će na stadionu biti mnogo dece i uveren sam da će nas njihova podrška pogurati do željenog rezultata", rekao je Saničanin, dok je o sutrašnjem ambijentu Gordan Petrić dodao:

"Biće lepo igrati pred tolikim brojem dece, jer koliko sam čuo već sada ih se prijavilo oko 17.000. Nadam se da ćemo zajedno uspeti da ostvarimo pobedu i da će uživati, kao i da će sve proći u naboljem mogućem redu".

Liga konferencija, 6. kolo

Liga D

Partizan - Slovacko 21.00 (TV Arena 1 Premium)

Keln - Nica 21.00 (TV Arena sport 2)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport