Fudbal

Sadio Mane propušta Mundijal, Alfonso Dejvis će biti spreman do 20. novembra

Komentari

Autor: Euronews

09/11/2022

-

09:47 >> 11:47

Sadio Mane propušta Mundijal, Alfonso Dejvis će biti spreman do 20. novembra
Sadio Mane propušta Mundijal, Alfonso Dejvis će biti spreman do 20. novembra - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

veličina teksta

Aa Aa

Sadio Mane, napadač Bajerna dobio je jak udarac u potkolenicu na jučerašnjem meču sa Verderom i već posle 20 minuta morao je da napusti teren. Reprezentativac Senegala je posle detaljnih lekarskih pregleda doživeo šok jer će zbog povrede tetive odsustvovatui mesec dana i neće igrati na Mundijalu u Kataru.

Nadali su u Minhenu i Senegalu da će Mane biti dobro, međutim, dogodilo se ono najgore po igrača koji je prva zvezda selekcije. Senegal se takmiče u Grupi "A" sa domaćinom Katarom, Ekvadorom i Holandijom.

 

 

Alfonso Dejvis, levi bek i reprezentativac Kanade će ipak biti spreman za najveću svtesku smotru fudbala. Jedan od najbržih igrača današnjice je u subotu pokidao mišićna vlakna, ali se veruje da će do 20. novembra, kada startuje Mundijal biti zdrav.

Da li i spreman za prvi meč Kanade protiv Belgije 23. novembra (Grupa F) to je pitanje, ali će se izvesno naći na spisku registrovanih igrača. Dejvis je već otputovao za Kanadu, prenose nemački mediji.

Komentari (0)

Sport