Fudbal

Stanković otkrio da nije vređao sudiju: Ne prihvatam crveni karton

Komentari

Autor: Euronews

10/11/2022

-

12:20

Stanković otkrio da nije vređao sudiju: Ne prihvatam crveni karton
Stanković otkrio da nije vređao sudiju: Ne prihvatam crveni karton - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Sampdorije Dejan Stanković istakao je da nije opsovao sudiju na utakmici sa Torinom, posle čega je zaradio isključenje.

Ekipa iz Đenove doživela je novi poraz u Seriji A na gostovanju Torinu (2:0), a posle drugog pogotka domaćina srpski stručnjak je u 59. minutu poslat na klupu, zbog toga što je ušao na teren i navodno opsovao sudiju Davidea Masu.

Međutim, posle utakmice Stanković je pojasnio situaciju, istakavši da nije imao ništa protiv glavnog arbitra, već da je tražio od igrača Torina Nemanje Radonjića, da izbaci loptu iz igre, pošto je jedan fudbaler Samporije ostao da leži na zemlji zbog povrede.

"Ušao sam na teren i zbog toga sam isključen. Upetnjao sam se sa Radonjićem jer nije izbacio loptu. Video sam Rinkona na zemlji, doživeo je ozbiljan pad... Tri dana ranije primili sm gol sa Beržinskim na zemlji, a Forentina nije izbacila loptu i dali su nam gol. Počeo sam da vičem kako treba izbaciti loptu, ali nisam vređao sudiju. Apsolutno ne!", jasan je bio strateg Sampdorije i dodao:

"U razgovoru sa saradnicima izgledalo je da sam uvredio sudiju, ali nisam. Vikao sam na srpskom Radonjiću samo da izbaci loptu. Mnogi ulaze na teren kada protestvuju, nisam mislio da će me zbog jendnog metra udaljiti sa terena. Posle isključenja sam bio ljut. I tamo sam pričao na italijanskom. Ne prihvatam crveni karton jer nisam uvredio sudiju. Plašio sam se da ćemo primiti gol kao protiv Fiorientine. Žap mi je navijača i kluba. U subotu je naredni meč, pa ćemo videti šta će biti", zaključio je Dejan Stanković.

Inače, na utakmici između Sampdorije i Torina u listu strelaca upisao se Dejan Radonjić, koji je tokom leta postao član "bikova". Srpski fudbaler postigao je drugi pogodak ove sezone, a prvi je zabeležio pre dva i po meseca protiv Kremonezea.

Komentari (0)

Sport