Fudbal

Ništa od prelaska Škrinjara u Pariz: Slovak ostaje u Interu

Komentari

Autor: Euronews

11/11/2022

-

16:13

Ništa od prelaska Škrinjara u Pariz: Slovak ostaje u Interu
Milan Škrinjar - Copyright Kirill Kudryavtsev/Pool via AP

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Intera Milan Škrinjar (27) odlučio je da odbije ponudu Pari sen Žermena i produži ugovor sa italijanskim klubom, otkrio je “Koreijero delo sport“.

Parižani su hteli da kupe slovačkog defanzivca još prošlog leta, ali nisu želeli da plate 70 miliona evra koliko je Inter tražio, pa su odlučili da sačekaju do januarskog prelaznog roka da mu padne cena, pošto Škrinjaru ističe ugovor u junu 2023. godine.

Saterani u ćošak, čelnici Intera bili su spremni da se odreknu svog štopera kako ne bi ostali bez obeštećenja, međutim, posle najnovijih informacija, Slovak je odlučio da ostane na Meaci, gde je 2017. stigao iz Samdorije za 20 miliona evra.

Kako navode italijanski mediji, Inter mu je ponudio platu od 6 miliona evra po sezoni, što je za dva miliona manje od sume koje su predložili Parižani. Međutim, razlika u novcu nije odigrala veliku ulogu...

Škrinjar je u prisustvu svog menadžera održao dva sastanka ove nedelje sa rukovodicima “neroazura“, sa kojima je postigao načelni dogovor. Ostaje da se reši još nekoliko pitanja oko detalja novog ugovora, koji će navodno biti realizovan već krajem meseca.

Komentari (0)

Sport