Fudbal

Ljubinko Drulović za Euronews Srbija: Ako prođemo grupu, možemo da uradimo mnogo na Mundijalu

Komentari

Autor: Euronews

18/11/2022

-

14:20

Ljubinko Drulović za Euronews Srbija: Ako prođemo grupu, možemo da uradimo mnogo na Mundijalu
Ljubinko Drulović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Svaki put kada fudbalska reprezentacija Srbije odlazi na veliko takmičenje očekivanja javnosti su velika, a konačan epilog razočaravajući, što bi, veruje pomoćni trener nacionalnog tima, Ljubinko Drulović ove godine moglo da se promeni.

Asistent selektora Dragana Stojkovića je gostujući na Euronews Srbija istakao da ova generacija fudbalera Srbije ima kvalitet da uradi nešto veliko, samo je potrebno da igrači budu koncentrisani tokom mečeva u grupi.  

Euronews

"Osnovni cilj na ovom Mudnijalu je da prođemo grupu, a ukoliko u tome uspemo imamo kvalitet da uradimo nešto veliko. Nadam se da će nam i navijači pomoći i da ćemo se svi zajedno radovati. Ali, treba da idemo utakmicu po utakmicu, imamo izuzetno kvalitetne protivnike i moramo da budemo fokusirani", rekao je Drulović.

Nakon današnjeg susreta protiv Bahreina koji će poslužiti za adaptaciju igrača na vremenske uslove u ovom regionu, "orlovi" se sele u Katar i spremaju za meč protiv Brazila, koji je na programu u četvrtka, 24. novembra u 20.00 časova.

"Meni se sviđa što odmah na startu igramo protiv Barzila, koji je po svim prognozama prvi favorit za osvajanje titule. Verujem da našim igračima na tom susretu neće manjkati inspiracije, da će biti na nivou i da će pokazati koliko mogu", rekao je Drulović.

 

Komentari (0)

Sport