Fudbal

Za Srbiju sam spreman da igram i sa jednom nogom: Vlahović najavljuje ofanzivu protiv Švajcarske

Komentari

Autor: Euronews

30/11/2022

-

15:48

Za Srbiju sam spreman da igram i sa jednom nogom: Vlahović najavljuje ofanzivu protiv Švajcarske
Za Srbiju sam spreman da igram i sa jednom nogom: Vlahović najavljuje ofanzivu protiv Švajcarske - Copyright Euronews/Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Priče o rasulu u nacionalnom timu Srbije pred utakmicu protiv Švajcarske koja je na programu u petak (20, TV Arena 1 Premium), su neistinite i zlonamerno plasirane da se razbije dobra atmosfera u reprezentaciji Srbije, kaže napadač "orlova" Dušan Vlahović.

Fudbaler Juventusa je naglasio daje atosfera unutar ekipe sjajna i da ne postoji probelm koji može da poremeit ovu generaciju Srbije.

"Te stvari koje svi čitamo i čujemo nema potrebe da se komentarišu. U pitanju su nebuloze koje smišlja neko kome je dosadno. Ti zli i isfrustirani ljudi rade protiv interesa reprezentacije. Mi smo u nacionalnom timu ujedinjeni, imamo jasan cilj i spremni smo da ga ostvarimo. Ja sam spreman, koliko god treba da igram", rekao je Vlahović i dodao:

"Za Srbiju ću igrati i sa jednom nogom, ako treba. Svaki dan pričam sa selektorom Stojkovićem i sve radimo zajedno. nadam se d aćemo u petak uveče obradovati celu naciju i uspeti da se plasiramo u osminu finala".

Komentari (0)

Sport