Fudbal

"Orlovi" se vratili u Beograd: Doček za srpske fudbalere na aerodromu, Piksi poslao kratku poruku (FOTO)

Komentari

Autor: Tanjug

04/12/2022

-

17:08

"Orlovi" se vratili u Beograd: Doček za srpske fudbalere na aerodromu, Piksi poslao kratku poruku (FOTO)
Tanjug/Tara Radovanović - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd pošto je završila učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Srpski tim sleteo je nešto posle 16 sati na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu. U srpskom timu nisu bila petorica reprezentativaca, koji su morali odmah da se vrate u klubove, a to su Marko Grujić (Porto), Nikola Milenković (Fiorentina), Darko Lazović (Verona), Predrag Rajković (Majorka) i Filip Đuričić (Sampdorija).

Srpski reprezentativce je dočekala grupa navijača, koji su se fotografisali sa našim fudbalerima. Srpski fudbaleri su potom ušli u autobus i napustili su aerodrom. Selektor Srbije Dragan Stojković mahnuo je okupljenim novinarima i kratko rekao: "Vidimo se sutra". On je potom ušao u automobil i napustio aerodrom, kao i zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković.

Tanjug/Tara Radovanović

Piksi na aerodromu "Nikola Tesla"

Selektor Srbije Dragan Stojković zakazao je sutra u 14.00 časova konferenciju za novinare u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Srbija je nastup na Mundijalu završila na poslednjem mestu na tabeli grupe G sa samo jednim bodom i kao 29. selekcija po učinku. Izgubila je od Brazila (0:2), potom je odigrala nerešeno, 3:3 sa Kamerunom, a u petak je poražena od Švajcarske 3:2.

Komentari (0)

Sport