Fudbal

Veliki skandal u Kataru: Samjuel Eto šutno navijača u glavu ispred stadiona

Komentari

Autor: Euronews

06/12/2022

-

09:42

Veliki skandal u Kataru: Samjuel Eto šutno navijača u glavu ispred stadiona
Samjuel Eto - Copyright AP Photo/Hassan Ammar

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Fudbalske federacije Kameruna, legendarni Samjuel Eto napravio je veliki skandal nakon utakmice osmine finala Mundijala u Kataru između Brazila i Južne Koreje (4:1).

Naime, četvorostruki osvajač nagrade za najboljeg fudbalera Afrike i aktuelni ambasador FIFA napao je jednog čoveka ispred stadiona i šutnuo ga nogom u glavu.

Za sada nije poznato šta je iniciralo ovakvu njegovu reakciju, ali se na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi kako Eto izlazi sa stadiona okružen navijačima koji se slikaju sa njim.

U jednom trenutku se pojavljuje čovek sa kamerom u ruci, za koga se pretpostavlja da je navijač, a ne novinar, jer nije imao akreditaciju oko vrata, koji ulazi u verbalni sukob sa predsednikom FS Kameruna, a zatim dolazi i do fizičkog kontakta.

Eto počinje da ga juri, a u jednom trenutku pomenuti čovek pada i tada ga Kamerunac udara nogom u glavu.

Ljudi iz Etoovog okruženja su brzo reagovali i razdvojili dve strane, pa je sprečen još veći incident, ali su ovi snimci obišli svet i sasvim sigurno je da predsednika FS Kameruna čeka žestoka kazna zbog ovoga što je uradio.

Komentari (0)

Sport