Fudbal

Vlahović još uvek ne trenira u Juventusu zbog misteriozne povrede prepona

Komentari

Autor: Euronews

26/12/2022

-

12:38

Vlahović još uvek ne trenira u Juventusu zbog misteriozne povrede prepona
Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP - Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

veličina teksta

Aa Aa

Juventus se uveliko priprema za nastavak sezone u Seriji A i koliko god dobro stanje Pola Pogbe, Anhela Di Marije donosi osmeh na licu trenera Masimilijana Alegrija, toliko ga brine misterija povrede Dušana Vlahovića.

Srpski as preskočio finiš Serije A kako bi sanirao povredu prepona i učestvovao na Mundijalu u Kataru. Kada se činilo da je problem rešen, a Vlahović protiv Bahreina pokazao da je spreman, usledili su novi problemi sa istom povredom zbog koje je tokom SP više sedeo na klupi nego igrao u dresu Srbije.

 

 

Po povratku sa Mundijala, najskuplji igrač Evrope u zimskom prelaznom roku 2022. godine se ponovo žalio na povredu prepona, a prema pisanju italijanskih medija, ona se reflektovala na neke druge povrede zbog kojih je Dušan i dalje na personalizovanim tenizima i terapijama, van takmičarske ekipe.

Kada će se oporaviti i dalje je misterija, pišu Italijani. Pol Pogba je počeo da trenira sa grupom, Federiko Kjeza je fit, ali je izvesno da Vlahović neće igrati 4. jnauara 2023. u 16. kolu protiv Kremonezea. 

Komentari (0)

Sport