Fudbal

Frenk Lampard: Uživam u pritisku, volim izazove

Komentari

Autor: Euronews

06/01/2023

-

17:00

Frenk Lampard: Uživam u pritisku, volim izazove
Frenk Lampard - Copyright Clive Brunskill/Pool via AP, File

veličina teksta

Aa Aa

Everton je posle serije loših rezultata u Premijer ligi pao na 18. mesto na tabeli Premijer lige sa samo 15 bodova. Klub iz Liverpula je pre dva dana na svom terenu poražen od Brajtona rezultatom 4:1, a britanski mediji navode da se Frenk Lampard nalazi pod ozbiljnim pritiskom.

Ipak, Lampard, kaže da mu taj pritisak predstavlja izazov:

"Imali smo razgovor, uprava i ja. Zapravo mi ne trebaju uveravanja. Dolazim na posao da pokušavam da se popravim svakog dana, da popravim sebe, tim i sve, tako da ne tražim bilo kakva uveravanja. Došao sam ovde pre skoro godinu dana i mnogi navijači Evertona su osećali da klub tada ide ka ispadanju. To je moj iskren osećaj. Upravo smo skliznuli u zonu ispadanja, ali to nije moja glavna briga. Ako pobedimo u sledećoj ligaškoj utakmici, menjaju se stvari", izjavio je Lampard za "Skaj Sports", pa dodao:

"Tamo gde su došli izazovi, prihvatio sam ih i zaista sam uživao u njima. Uživam da radim za ovaj klub i to je prava čast za mene. Ja sam veliki čovek koji radi za veliki klub i nastaviću to da radim. Možemo da kontrolišemo samo ono što možemo da kontrolišemo, tako da želimo da igramo dobro i da pokažemo nastupe sa pravom radnom etikom i strašću. Uvek sam to govorio jer to uvek zapali navijače na pravi način. To je naša odgovornost".

Everton se trenutno nalazi na 18. mestu Premijer liga sa svega 15 osvojenih bodova na 18 odigranih utakmica.

Komentari (0)

Sport