Fudbal

Veghorst šest meseci na pozajmici u Mančester junajtedu

Komentari

Autor: Euronews

12/01/2023

-

18:00 >> 18:12

Veghorst šest meseci na pozajmici u Mančester junajtedu
Veghorst - Copyright Tanjug/(AP Photo/Ricardo Mazalan)

veličina teksta

Aa Aa

Mančester junajted je rešio problem u napadu, Vout Veghorst stiže na pozajmicu iz Barnlija do kraja sezone. Bešiktaš je posle sedam dana nećkanja pristao da se raskine ugovor sa holandskim reprezentativcem, pa je Barnli za tri miliona funti prosledio napadača na "Old Traford".

Tako su engleski velikani uspeli da u ranoj fazi januarskog prelaznog roka dovedu nove napadače. Čelsi je iz Atletiko Madrida pozajmio Žoao Feliksa, Liverpul je od PSV kupio Kodija Gakpa, a Junajted je u Veghorstu nadomestio odlazak Kristijana Ronalda.

Stameni napadač je u Bešiktašu na 16 mečeva postighao osam golova, na Mundijalu u Kataru je sa dva gola doneo Holandiji produžetke protiv Argentine i trenutno je u dosta dobroj formi.

 

 

Mančester junajtedu ide dobro u poslednje vreme, Markus Rašford je u velikoj formi, oporavio se i Entoni Marsijal, ali Veghorst će sigurno dobijati minuta od Erika ten Haga.

Junajted će pokušati da registruje igrača do subote kada od 13.30 časova (TV Arena Premium 1) igraju veliki gradski derbi protiv Sitija na "Old Trafordu".

Komentari (0)

Sport