Fudbal

Petrić zadovoljan uprkos porazu od CSKA: Spremni smo za nastavak sezone

Komentari

Autor: Euronews

27/01/2023

-

18:14

Petrić zadovoljan uprkos porazu od CSKA: Spremni smo za nastavak sezone
Gordan Petrić - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Partizan je porazom od CSKA (1:2) stavio tačku na pripremni period u Turskoj. Jak vetar, snaga rivala, ali i "mešani" sastav i to bez Rikarda Gomeša, nisu mogli danas da daju, pre svega navijačima crno-belih, jasniju sliku početnog sastava za nastavak sezone, ali jesu treneru Gordanu Petriću.

"Generalno sam zadovoljan pripremama, ono što smo planirali to smo i uradili. Igrači su fizički spremni. Kombinovali smo sastave i svi igrači, oni pre podne i ovi popodne, su zaslužili da budu u prvoj postavi. Ko će biti starter zavisiće od naše odluke, imamo još osam dana do nastavka Mozzart Bet Superlige", rekao je Petrić za TV Arena sport.

Startnih 11 za prvi meč u Kruševcu ima.

"Imam u glavi tu startnu postavu za Kruševac. Taj prvi meč je zahtevam, Kruševac je neugodan pod Bagdalom. Videćemo kakav će biti teren".

Mladi igrači su opravdali poziv na zimske pripreme.

"Realno ovih 22 igrača u rosteru će izvići polusezonu. Svi su dobili približno istu minutažu, svi su imali podjednaku šansu, pa ćemo videti".

Apsotrofirao je strateg crno-belih za kraj kvalitetan rad i primerno vladanje.

"Igrači su bili ovde 16 dana, nismo imali priblema sa njima, sve je bilo odrađeno po planu. Možda smo preterali sa po dva meča dnevno, ali je sigurno da smo fizički spremni", zaključio je Petrić.

Komentari (0)

Sport