Fudbal

Štoper Intera Milan Škrinjar potpisao predugovor za PSŽ, dolazi na leto kao slobodan igrač

Komentari

Autor: Euronews

29/01/2023

-

09:03 >> 09:04

Štoper Intera Milan Škrinjar potpisao predugovor za PSŽ, dolazi na leto kao slobodan igrač
Milan Škrinjar - Copyright Kirill Kudryavtsev/Pool via AP

veličina teksta

Aa Aa

Milan Škrinjar (27) je održao reč, obećao je Pari sen Žermenu da će preći u Pariz i nije ih izneverio. Kako prenosi Fabrisio Romano, slovački defanzivac je potpisao predugovor sa farncuskim klubom i dolazi na leto po isteku ugovora kao slobodan igrač.

Želeli su Parižani da ga dovedu sada, međutim, Inter je tražio 20 miliona evra, tri puta više nego što su nudili Francuzi, pa je odlučeno da se ne troši novac već sačeka šest meseci.

Inter je izgubio bitku sa Škrinjarom, očigledno da je ponuđena plata za obnovu ugovora bila daleko ispod očekivanja samo igrača koji je u Milanoi stigao iz Sampdorije 2017. godine za 34 miliona evra. Tvrdoglavost se nije isplatila Italijanima, koji su prošlog leta cenili igrača 70 miliona evra i nisu pristajali na ponudu iz Pariza od 20 miliona evra manje. 

 

 

Sada su ostali bez štopera i imaće šest meseci da pronađu zamenu, a jedan od pikova je Nikola Milenković. Srpski reprezentativac je produžio vernost Fiorentini, pa će i suma biti veća od prošlog leta a izbnosila je samo 15 miliona evra.

Škrinjar je do sada za Inter odigrao 242 meča uz 11 golova i pet asistencija, za selekciju Slovačke igrao je 54 puta, uz tri pogotka. Pari sen Žermen je na vreme pronašao zamenu za Serhija Ramosa koji će na leto napustiti "Park Prinčeva".

Komentari (0)

Sport